Stalone zlostavljao polu-sestru?

Agencije
Stalone zlostavljao polu-sestru?

Slavni akcioni glumac Silvester Stalone je prije 16 godina fizički zlostavljao svoju polu sestru Toni-En Filiti, tvrdi njen sin Ed, dok Staloneova majka objašnjava da se Toni-En drogirala i ucjenjivala slavnog glumca.

Prema pisanju Njujork posta, glumac je krajem 1980-ih, kada je bio na vrhuncu karijere, dao dva miliona dolara i mjesečno uplaćivao 16.500 dolara svojoj polu-sestri Toni-En koja mu je prijetila da će mu uništiti karijeru.

Toni-En je umrla lane u 48. godini od raka pluća, a priču o zlostavljanju u javnosti je iznio je njen sin Ed.

Oglasila se i Staloneova majka Džeki koja je kazala da se Toni-En drogirala, da je bila zavisnik od lijekova i da je dnevno pila 65 tableta oksikodona.

"Prijetila je Silvesteru, ali je to bila samo ucjena. Bila je ljubomorna na njegovu slavu", objasnila je ona, navodeći da je njen sin u to vrijeme bio jako popularan, te su mu advokati savjetovali da joj da novac kako bi je ućutkao.

"Na žalost, poznate ličnosti, političari i vrhunski sportisti su često žrtve ucjene članova svojih porodica ili saradnika koji pokušavaju da od njih izvuku novac", prokomentarisao je Staloneov portparol za "Njujork post".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana