Šta su Džek i Meril radili u prikolici?

Agencije
Šta su Džek i Meril radili u prikolici?

U biografiji Džeka Nikolsona otkriveni su detalji o glumčevoj zavisnosti od hemijskih supstanci, borbi sa kilogramima, ali i intimni detalji o seksu sa slavnom glumicom Meril Strip kada su zajedno snimali film.

U biografiji glumca pod nazivom "Nikolson", koja će biti objavljena danas, otkriveni su detalji o aferi slavnog glumca i glumice Meril Strip na snimanju njihovog zajedničkog filma "Ironweed" 1987. godine.

Biografiju je pisao Mark Eliot, koji tvrdi da su Džek i Meril imali aferu tokom snimanja filma i da su na setu u toku snimanja filma "Ironweed" imali seks u prikolici.

Meril i Džek upoznali su se još 1985. godine, glumac je u to vrijeme bio u vezi sa svojom velikom ljubavlju, glumicom Anđelikom Hjuston, koju je navodno varao sa takođe glumicom Veronikom Kartvrajt.

Još tada se spekulisalo da su se Nikolson i Meril zbližili, ali su oni te tvrdnje demantovali. Međutim, na snimanju filma "Ironweed" počelo je sve više da se govori o njihovoj romansi.

Nakon svega, oni su ostali prijatelji, a Džek je kada je Meril Strip preuzimala Oskara 2004. godine rekao kako je ona za njega savršena i da je voli mnogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana