Šta je to postidjelo Adrijanu Limu? VIDEO

tracara.com
Šta je to postidjelo Adrijanu Limu? VIDEO

Brazilska manekenka Adrijana Lima gostovala je u emisiji i postidjela se kada je voditelj rekao da je bila najpoznatija djevica na svijetu.

Jedna od najljepših žena na svijetu, tridesetdvogodišnja Adrijana Lima dala je intervju za HuffPost Live. Lima je reklamirala Amazon hranu i piće, kao njihovo zaštitno lice, ali je i odgovarala na pitanja o svom privatnom životu. Neka od pitanja novinara i nije očekivala.

Anđeo brenda Victoria’s Secret nije znala kako da reaguje kada ju je voditelj Mark Lejmont Hil pitao kako se odlučila na to da bude djevica do 27. godine. Adriana je počela da se smijeje i pitala ga: "Stvarno ćemo pričati o tome? Da li ti pričaš tako sa djevojkama? Pitaš ih da li su djevice? Crvenim zbog tebe. Ja sam stidljiva i sad se tresem". Zatim je odgovorila da je to bila njena odluka i da svako treba da se drži onoga u šta vjeruje, a ona je željela da nevina uđe u bračne vode.

Voditelj je priznao da je ljubomoran na njenog muža, kao i milioni drugih muškaraca, i pitao je čime je osvojio suprug Marko Jarić.

"Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Los Anđelesu. On je veoma pametan i duhovit, zasmijava me i pravi je sportista. Potrebno je vrijeme da upoznaš nekoga kada klinknete i kada se zaljubite".

Pogledajte kako je izgledao dio intervjua.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana