Šta je to Milan Popović tražio od Severine?

B92
Šta je to Milan Popović tražio od Severine?

Njihova sudska ročišta podjedanko intrigiraju kao što su to činili i kao par. Severina Kojić i Milan Popović poslije godinu i po dana susreli su se na sudu. Doduše, kako prenose hrvatski mediji, nisu se nijednom pogledali.

U ovom sporu Popović traži da njihov sin Aleksandar (4) živi s njim, traži i da Severina plaća 3.500 kuna alimentacije (oko 500 evra), kao i da dječaka pjevačica viđa svake druge nedjelje od srijede do nedjelje.


Mediji nisu propustili da se više bave ko se s kim ljubio, grlio, pio kafu... Ona je došla sa suprugom, on sa advokatom Eleonorom Katić. Bili su hladni i rezervisani jedno prema drugom, ali raspoloženi.

Popović je do sada uvijek dolazio na vrijeme na sud, a Severina je do sada uvijek slala advokate. Sada je morala da dođe na saslušanje.

"Popović i Severina sjedili su ispred sudnice jedno nasuprot drugog. Bili su okružieni advokatima i nisu se ni pogledali. Koncentrirano su čekali početak ročišta. Oboje su bili dobro raspoloženi. Ročište je trajalo sat vremena, a ispred sudnice opet je stajao pravosudni policajac. Sudija je odložila saslušanje zbog podizanja krivične prijave protiv Popovića", rekao je neimenovani izvor iz suda, a prenijeli su mediji.

Postupak je iniciralo Odjeljenje kriminalističke policije u Zagrebu zbog prijave da je pokušao da Severini oduzme dijete, kao i zbog postupka oduzimanja boravišta Popovića. Severina je nedavno Popovića prijavila policiji jer joj nije vratio dijete prema sudskom dogovoru. Tada je tvrdila da deset dana nije znala gdje joj je sin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana