Šta će Dženifer reći na novi potez Anđeline?

hot.hr
Šta će Dženifer reći na novi potez Anđeline?

Prvo joj je uzela muškarca, a sada odlazi na omiljena mjesta Dženifer Aniston. Anđelina Džoli i Bred Pit se odmaraju u najomiljenijem hotelu Dženifer Aniston i to upravo na inicijativu Anđeline. Čak su rezervisali apartman u kojem inače odsjeda Dženifer.

Glumica Anđelina Džoli uzela je stvar u svoje ruke i rezervisala apartman za nju i Breda Pita u najomiljenijem hotelu Anistonove.

Slavni par se prijavio u hotel "Sunset Tower" u Holivudu u utorak, 27. avgusta, a čak spavaju u apartmanu u kojem noćenje košta dvije i po hiljade dolara i u kojoj inače odsjeda i Bredova bivša supruga.

Anđelina je sve organizovala, a iako inače idu u Bredove omiljene hotele "Four Seasons " ili "Bel Air", ovaj put se Anđelina odlučila za "Sunset Tower".

Upućeni izvori tvrde da bi ovaj Anđelinin potez moga da povredi Dženifer kad sazna i da će biti uvjerena i to da ovaj izbor nije slučajan.

Anistonova nikad nije krila da obožava stari holivudski šarm ovog hotela i njegova je redovna gošća i voli da bude u apartmanu 1502, koji je Anđelina rezervisala.

"Anđelina definitivno zna da je ovo omiljeno mjesto Dženifer Aniston", tvrdi izvor.

Par inače odmara od svoje djece, a Anđelina je još prije govorila o potrebi da ona i Brad provode kvalitetno vreme zajedno.

"Morate da se pobrinete da ponekad imate ono vrijeme kad nećete biti mama i kad nećete biti tata. Najvažnije je da volite svoju djecu, ali isto tako morate biti fokusirani jedno na drugu kako bi bili povezani. A kad ste povezan i jak par, to je i za djecu bolje", smatra Anđelina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana