Šta bi Dženifer Lorens zabranila na televiziji?

Agencije
Šta bi Dženifer Lorens zabranila na televiziji?

Mlada glumica, Dženifer Lorens grozi se emisija u kojima se ismijeva nečiji izgled i zabranila bi da se u medijima neko naziva debelim.

Oskarovka Dženifer Lorens i ranije je govorila o nerealnim očekivanjima koja se postavljaju ženama u Holivudu kada je riječ o izgledu. Sada je gostujući kod voditeljke Barbare Volters oštro kritikovala medije koji se rugaju gojaznim osobama.

"Zašto je ponižavanje ljudi smešno? Ponekad i ja to radim. Svi smo to barem jednom uradili", rekla je zvijezda. "Mislim da bi mediji trebalo da preuzmu odgovornost za uticaj koji imaju na mlađe generacije djevojaka koje gledaju takve emisije, oponašaju način razgovora i uče kako da budu kul. Kada je postalo smiješno rugati se djevojci koja nosi ružnu haljinu? I ta riječ 'debela'! Mislim da bi trebalo da se zabrani njena upotreba na televiziji."

Dženifer takođe smatra da ne bi trebalo da postoje dvostruki standardi u medijima, pa ako je prikazivanje cigareta i seksa, kao i psovanje zabranjeno, onda bi i nazivanje osoba "debelim" takođe trebalo da bude zabranjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana