Srpski glumci u nastavku Seksa i grada

Agencije
Srpski glumci u nastavku Seksa i grada

Serija "Seks i grad", koja je pretočena i u film, i to u dva nastavka, bila je izuzetno gledana i pobrala mnoge simpatije, posebno pripadnica nježnijeg pola, a uskoro će svi ljubitelji ludih avantura četiri prijateljice moći da uživaju i u trećem dijelu filma.

Najveće iznenađenje u vezi sa snimanjem ovog filma je to što će i Srbija biti upletena u ovaj projekat, jer će, kako navodi jedan tabloid, britanski glumac i producent Maks Rajan doći u Beograd da bi izabrao glumce za ovo ostvarenje.

On je tumačio ulogu ljubavnika Samante Džons u drugom dijelu "Seksa i grada", sa kojom se upoznaje u Abu Dabiju, a sada će odlučiti kojih deset glumaca iz Srbije mogu ispratiti epizodne uloge u trećem dijelu.

- Maksov dolazak očekujemo početkom februara i sve je spremno za kasting. Kad dođe, detaljno će nam objasniti šta očekuje od srpskih glumaca, znači za koje likove će ovdje napraviti izbor. Rajan je jedan od producenata trećeg nastavka i ovo je veliki kompliment za Srbiju - rekao je izvor blizak producentskoj kući koja će snimati film.

Na oficijalnom "Instagram" profilu Maksa Rajana postavljena je i fotografija na kojoj je Srbija, a u opisu je napisao: "Sljedeće odredište".

Ovo je nesumnjivo veliki izazov za srpske glumce, a tek će se vidjeti kome će sve pripasti uloge u nastavku popularnog filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana