Favorit za srpskog predstavnika na Evroviziji zaprepastio prolaznike: Umjesto psa prošetao jastoga

GS
Foto: Instagram

BEOGRAD - Luke Black, favorit za predstavnika Srbije na Evroviziji, uoči takmičenja za srpskog predstavnika, odlučio je da na sebe privuče svu moguću medijsku pažnju.

Kontroverzni pop pjevač, čije je pravo ime Luka Ivanović je tokom šetnje Beogradom uspješno održao ekstravagantni performans, jer je na uzici umjesto psa prošetao jastoga.

Na sreću, ne radi se o živom jastogu, nego o igrački koju je Luke izveo u šetnju jer je jastog, kaže, njegov simbol, pa je sa tim simbolom pozirao i na fotografiji kojom je predstavio svoju pjesmu "Samo mi se spava" sa kojom se takmiči na izboru za odlazak na Evroviziju, prenosi B92.

"Mislim da je simbolika jastoga dosta otvorena za interpretaciju.. Jastog nije imao neku preteranu svrhu na početku, ali često kao umetnici radimo stvari kojih nismo svesni i uzimamo neke reference koje smo prikupili u toku svog stvaralaštva i poštovanja umetnosti i koje možda i ne vidimo da smo preneli na platno, ili u pesmu ili fotografiju. I onda uz pomoć ljudi koji su ujedinjeni i njihovih interpretacija mi nešto učimo o sebi. Tako da definitivno mogu reći da je jastog simbol regeneracije", pojasnio je za Zoomer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana