Srpski anđeo u britanskom filmu

Glas Srpske
Srpski anđeo u britanskom filmu

Manekenka Danijela Dimitrovska (21) počela je snimanje engleskog filma "In the night".

Snimanje filma počelo je prošle nedjelje u Beogradu, a Dimitrovska glumi djevojku koja pati od nesanice. Viktorijin "anđeo" u filmu igra glavnu ulogu pored britanskog glumca Bena Oldridža, a reditelj je Ivana Bobić.

Danijela je jedno od zaštitnih lica prestižne kuće "Viktorijas sikrit" koja proizvodi donji veš, a ugovor sa prestižnom kućom potpisala je poslije brojnih kastinga. U svijet mode kročila je pobjedom za "Elitovo" lice godine još 2004. godine, a sada je rame uz rame sa ljepoticama kao što su Hajdi Klum, Adrijana Lima, Daucen Krus i mnoge druge.

Lijepa brineta nedavno je otkrila da je morala kosu, ten i tijelo da dovede u besprijekorno stanje da bi prešla prag "Viktorijas sikrita".

- Kockice su se poklopile i dobila sam ugovor. Odmah sam javila porodici radosne vijesti - izjavila je Danijela.

Pored prestižnog ugovora Danijela je ostvarila i mnoge druge poslovne uspjehe, među kojima je i snimanje reklame za novi parfem kuće "Iv Sen Loran" sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom. Sada će se, evo, oprobati i kao glumica.

Srpsku manekenku angažovala je i britanska kreatorka Stela Mekartni za zaštitno lice svoje najnovije kolekcije za "Adidas". Kćerka legendarnog Pola Mekartnija je za Danijelu rekla da je "prelijepa, urbana, jaka mlada žena".

Danijela se polovinom avgusta u Njujorku vjerila sa voditeljem i muzičarem Ognjenom Amidžićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana