Srpske očajne domaćice u Bregovićevoj vili

Glas Srpske
Srpske očajne domaćice u Bregovićevoj vili

Supruga popularnog balkanskog pjevača, zavisnica o felaciju i seksu bez zaštite, pohlepna udovica i pokoji leš okosnica su scenarija serije visoke produkcije koja se ovih dana snima u Srbiji.

Riječ je o seriji "Žene s Dedinja", svojevrsnoj srpskoj verziji popularnih "Očajnih domaćica", koja se snima na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu i okolini. Među njima je i vila u vlasništvu popularnog muzičara Gorana Bregovića, koja je smještena nasuprot njegove životne rezidencije, a osim tristotinjak kvadrata površine, vila se diči i velikim vrtom, voćnjakom, kao i bazenom.

Ambiciozan projekt snima se pod okriljem producentske kuće "Emošn", koja je snimala i Operaciju Trijumf, a glavni zadatak ove serije, uz zabavljanje publike, jeste i dostizanje zapadnih standarda u televizijskim serijama te vrste.

Scenario je adaptirala Biljana Maksić, a glavnu ulogu muškarca oko koga se sve vrti, igra Dragan Mićanović.

Serija će, osim "dramske ozbiljnosti" imati i elemente humora, poneku provokativnu scenu i društvene teme, koje nijedna srpska televizija dosad nije tako slobodno i šaroliko prikazala u domaćoj produkciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana