Srpska princeza Indija osvaja Holivud

Agencije
Srpska princeza Indija osvaja Holivud

Ime joj je dala majka Katarina Oksenberg po zemlji Indiji, u kojoj je rodila. Nekoliko puta je bila u Beogradu, i priča da bi se rado iz Holivuda preselila ovdje. Naravno, ne baš sad.

Indija je ćerka Katarine Oksenberg, najstarija unuka princeze Jelisavete Karađorđević. Ima 24 godine i smiješi joj se holivudska karijera.

Indija je sa devet godina prvi put stala pred kamere uz majku i očuha Kasper van Dina u filmu „Vector File", učestvovala je u porodičnom rialitiju „Oženio sam se princezom", a imala je još nekoliko glumačkih angažmana.

Ipak, za razliku od njene majke, uspješne glumice, Indijin san je da uspije kao filmski producent.

Između ostalog, radila je u produkciji filma "Novembar Men", koji je dijelom sniman i u Beogradu, i kao lični asistent čuvenog holivudskog glumca Pirsa Brosnana.

U međuvremenu je otkrila da je i fotografi baš vole, a i ona se, po svemu sudeći, jako dobro snalazi pred objektivom. U posljednje vrijeme sve češće možete prepoznati njeno lice na naslovnicama magazina, a njeni profili puni su seksi fotografija - naravno, sve sa ukusom i dozom elegancije.

I tako, dok Holivud polako upoznaje šarmantnu srpsku princezu što kroz filmske, što kroz modne projekte - vjerujemo da će ona uskoro moći da bira kojim će putem krenuti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana