Srpska princeza (54) u bikiniju FOTO

B92
Srpska princeza (54) u bikiniju FOTO

Tome su doprinjele godine i godine vježbanja, ali i pozitivan stav u životu.

Najstarija ćerka kneginje Jelisavete Karađorđević, Katarina Oksenberg (54), rođena je u Njujorku 22. septembra 1961. godine. Po profesiji je glumica, a udata je za kolegu Kaspera van Dina, sa kojim ima tri ćerke.

Šarmantna glumica posljednjih godina sve češće sa porodicom boravi u Beogradu, uzela je novi srpski pasoš, sve bolje govori srpski jezik.

Katarina Oksenberg odrastala je svuda, samo ne u svojoj zemlji. Stalno su se selili, iz Njujorka u Španiju, iz Španije u London. Njena majka Jelisaveta Karađorđević tako je živjela od svoje četvrte godine, kada je protjerana iz zemlje.

Pošto je u djetinjstvu bila odvojena od ovih prostora, nije ni slutila koliko će emotivno doživeti prvi dolazak u postojbinu njene porodice, jednom prilikom rekla je srpska princeza.

Osim uloge Amande u TV seriji "Dinastija", koja joj je donijela svjetsku popularnost, Katarina je u karijeri igrala i u veoma gledanoj seriji "Vrelina Akapulka" i snimila film o princezi Dajani. Danas se sa suprugom Kasperom Vvn Dinom bavi filmskom i televizijskom produkcijom.

Katarini kroz život nije pomoglo kraljevsko porijeklo i oduvijek je sama krčila svoj put do slave.

Srpska princeza vodi računa o svom izgledu, a ono što je sve oduševilo jeste kakvo tijelo ima u 54. godini života. Tome su doprinjele godine i godine vežbanja, ali i pozitivan stav u životu. Težina joj nikada nije varirala, a na izgledu može da joj pozavidi i mnogo mlađa Kejt Midlton.

Adventures in Tulum

Fotografiju objavljuje Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg)

Me and my mama ❤️

Fotografiju objavljuje Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana