Srpska pjevačica na svadbi princeze i šamana: Evo kako se obukla za najkontroveznije kraljevsko vjenčanje

G.S.
Srpska pjevačica na svadbi princeze i šamana: Evo kako se obukla za najkontroveznije kraljevsko vjenčanje

Norveška princeza Marta Luis udala se za dugogodišnjeg zaručnika, samoprozvanog šamana iz Kalifornije, Dureka Vertta u gradu Geiranger.

Na vjenčanju s bili članovi kraljevskih obitelji Norveške i Švedske, a među brojnim poznatim osobama bila je i pjevačica Emina Jahović.

Njihovu vezu od početka prate brojni skandali, jer se Marta odrekla norveške krune zbog šamana Duraka, koji je dobro poznat u Holivudu.

Vjenčanje je održano u velikom bijelom šatoru. Marta Luis je nosila tradicionalnu vjenčanicu i tijaru koju joj je poklonio djed, kralj Olaf, za njen 18. rođendan, dok je Durek na sebi imao crno odijelo s pozlaćenim pojasom i kravatom.

 

Emina se na vjenčanju pojavila u zelenoj toaleti sa skupocjenim nakitom. Oko vrata je imala moćnu ogrlicu sa smaragdima. Kasnije se pjevačica presvukla u kratku crnu haljinu koja je dodatno istaknula njene duge i zategnute noge.

Oko vrata je stavila i bisere, dok je na nogama imala salonke. Elegantno i sa stilom, prenosi Stori.

Emina Jahović jednom prilikom je otkrila kako joj nesebičnu podršku u potrazi za unutrašnjim mirom pruža duhovni učitelj, šaman Durak, uz čiju je asistenciju porinula u najskrivenije dijelove svog bića.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana