Srpska glumica u luksuzu od 4,5 miliona evra

Kurir
Srpska glumica u luksuzu od 4,5 miliona evra

LOS ANĐELES - Srpska glumica Nina Seničar svoj dom svila je sa glumcem Džejom Elisom s kojim ima dvoje djece. Pored ćerke Nore Grejs koju su dobili 2019. godine, glumica se nedavno porodila i dobila sina Numa.

Njihov dom američki mediji procjenili su na nevjerovatnih 4,5 miliona evra. Sve je uređeno po ukusu lijepe glumice i voditeljke Nine.

Kako navode američki mediji, ova vila je izgrađena 1919. godine, ali je nedavno renovirana, te sada odiše luksuzom hotela sa pet zvjezdica.

Prema opisu, ova rezidencija ima tri spavaće sobe i jednak broj kupatila, raspoređenih na dva sprata.

Ulaz u ovu "palatu", kako je mnogi nazivaju, obilježava dvorsko predvorje, koje ne odskače od luksuza ostatka dijela doma.

Fasada je obložena drvetom, ispred kuće je bazen, kao i bračni krevet na tremu. Posebno je zanimljiv bioskop na otvorenom, i to što je kuća skrivena iza zelene i visoke žive ograde.

Na prvom spratu su formalna dnevna soba i trpezarija, kao i kuhinja u kojoj dominira mermer, sa kuhinjskim ostrvom i vrhunskim kuhinjskim uređajima. Tu je i soba za bilijar, dok su sve tri spavaće sobe na spratu.

Nina gradi internacionalnu karijeru

Iako joj je dom u Los Anđelesu, Nina vrijedno radi i u Srbiji, te je uskoro očekuje i nova rola u filmu "Megdan" Alekse Balajevića, piše Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana