Srpkinje koje su osvojile srca holivudskih zvezda: One su uspele da ih vežu za sebe

Agencije
Srpkinje koje su osvojile srca holivudskih zvezda: One su uspele da ih vežu za sebe

Ove ljepotice srpskog porekla su zavele svjetska imena...

Sibi Blažić

Rođena je kao Srbislava Blažić u Čikagu, a njeni roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su iz Beograda. U braku je sa Kristijanom Bejlom, za kojeg se udala 29. januara 2000. Upoznali su se sredinom devedesetih, kada je Sibi bila asistentkinja Vinone Rajder. Njih dvije su i dalje u prijateljskim odnosima.

Sibi je radila i kao model i šminkerka, a bila i statista u filmu Uspon mračnog viteza, u kojem je njen slavni muž igrao Betmena. Sa Bejlom ima ćerku Emelin (10).

Marija Karan

Lijepa Beograđanka imala je uspješnu karijeru u Srbiji prije nego što je riješila da se preseli u Los Anđeles. Tamo je upoznala poznatog holivudskog producenta Džoela Lubina, koji je sarađivao sa najvećim zvijezdama poput Toma Kruza, Kolina Farela, Dženifer Aniston, Eštona Kučera… Vjenčali su se na Kalemegdanu u maju prošle godine, a nedavno je objavljeno i da čekaju prinovu.

Koko Ti

Rođena je kao Nikol Marou, a poznata je i kao Koko Ostin i Koko Ti. Ona je glumica, manekenka i rijaliti zvijezda, a od 2002. u braku je sa poznatim reperom i glumcem Ajs Tijem. Koko često ističe da je srpskog porijekla, pošto su njeni baba i deda po mami rođeni u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana