Srce Serene Vilijams izabralo Srbina Sašu

Glas Srpske
Srce Serene Vilijams izabralo Srbina Sašu

POZNATA američka teniserka Serena Vilijams je u vezi sa Srbinom. Tu informaciju su plasirali američki mediji, a riječ je o Aleksandru Bajinu, Sereninom sparing partneru i dugogodišnjem poznaniku.

Najbolja svjetska teniserka nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa reperom Komonom i odmah je pronašla utjehu u zagrljaju Srbina Bajina s kojim se takođe poznaje mnogo godina. Prijateljstvo i druženje je preraslo u ozbiljnu vezu poslije kratkotrajnog zabavljanja.

- Ne zaslužujem sparing partnera kao što je Veliki Saša. Na momente je tako poseban, a i niko se nije ponašao tako dobro prema meni kao on. Saša bi sigurno usrećio neku ženu. Nisam srela boljeg momka od njega. Dopada mi se i prsten koji mi je Saša poklonio. Dao je jedan i mojoj sestri Venus. Volim ga - napisala je najbolja teniserka svijeta na svom "Tviter" profilu.

Aleksandar, ili Veliki Saša, kako ga Serena zove odgovorio je putem iste društvene mreže.

- Rođen sam kako bih učinio srećnom tebe i nijednu drugu. Toliko toga ti dugujem i ne mogu da ti vratim u jednom životu sve ono što si uradila za mene - napisao je Aleksandar poruku Sereni.

Ostaje da se vidi da li su pisanja tabloida istinita, ali očigledno je da simpatije postoje.

- Saša mi daje uvijek podršku i jednostavno ne mogu bez njega. Kao da mi je suđen. Prepoznala samo to na vrijeme i ne želim da ga izgubim. Kao stvoreni smo jedno za drugo - izjavila je Serena američkim novinarima.

Drugi dio sezone donijeće odgovor da li je Amerikanka napravila pravi potez što se zaljubila u sparing partnera. Otvoreno prvenstvo SAD, US open se približava, a ujedno i kraj naše radoznalosti...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana