Sporti Spajs tvrdi da je bila seksualno napastvovana uoči prvog nastupa grupe

GS
Foto: Tviter

Melani Čizolm, poznata i kao Sporti Spajs, govorila je u jednom podkastu o incidentu u kojem je seksualno napao maser noć prije debitantskog nastupa grupe "Spice Girls".

Gostujući u britanskom podkastu How to Fail (Kako propasti), Melani Čizolm predstavila je memoare Who I Am (Ko sam ja). Tokom epizode, međutim, govorila je o incidentu, za koji kaže da se dogodio u hotelu u Istanbulu.

Rekla je voditeljki Elizabet Dej da se zbog tog iskustva osjećala „ranjivom i napastvovanom“.

„Ono što mi se desilo, na neki način sam odmah zakopala, jer je trebalo da se fokusiram na druge stvari“, ispričala je Sporti Spajs dodajući da su je nedjelje proba i priprema za koncerte grupe "Spice Girls" natjerale da se fokusira na nastupe, a ne na napad.

„Sve je vodilo ka vrhuncu onoga što sam cijelog života željela da radim. Nisam htjela da pravim pometnju, ali takođe nisam imala vremena da se bavim time“, objasnila je pjevačica.

Mel Si je napad opisala kao „blag“ u spektru seksualnih napstvovanja i istakla da je, iako u početku nije namjeravala da pomene napad u svojim memoarima, odlučila da piše o njemu nakon što ga se prisjetila u snu.

„Mislim da mi je zaista važno da to kažem i da se konačno pozabavim time i obradim mentalno taj događaj. Stravične stvari se stalno dešavaju, a ova situacija nije bila tako užasna kao što je mogla da bude“, ocijenila je Melani napominjući da je to što je bila u okruženju u kojem se skidaš pred drugim profesionalcima dodatno povećala njenu kasniju zbunjenost oko incidenta.

U godinama nakon raspada grupe, Čizolmova je bila otvorena o stvarima sa kojima se suočavala dok je bila dio "Spice Girls".

Govoreći za Gardijan 2020. godine, otkrila je da se borila sa poremećajem u ishrani i patila od depresije na vrhuncu svoje slave. Prošle godine, tužila je medijsku kuću "News Group Newspapers" Ruperta Merdoka, navodeći da je bila žrtva hakovanja telefona, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana