Spiskao milion funti na djevojke i automobile

Agencije
Spiskao milion funti na djevojke i automobile

Glumac Devon Marej, koji se proslavio ulogom čarobnjaka Šejmusa Finigana u "Hariju Poteru", uspio je da potroši sve bogatstvo na žene i automobile.

Mladom glumcu, koji je igrao u svih osam nastavaka u filmskom hit serijalu o dječaku čarobnjaku, nije trebalo mnogo vremena da spiska skoro milion funti na žene, izlaske i skupe automobile. Čak ga je i bivši agent Nil Bruks tužio za neisplaćen honorar. On je još tvrdio da je porodica nezakonito raskinula ugovor.

Naime, Marej bivšem agentu duguje 230.000 funti, a na nedavnom suđenju, kao svjedok, pojavila se glumčeva majka. Ona je sa suzama u očima ispričala da porodica više nema novca ni za advokate, jer je mladi Devon sve potrošio. Inače, britanski glumac je, zahvaljujući "Hariju Poteru", zaradio 800.000 funti, ali sada se porodica Marej suočava sa bankrotom zbog nepromišljenosti mladog glumca.

- Bio je tinejdžer, stalno je izlazio i puno pio. Dosta novca je trošio na djevojke i skupe automobile - izjavila je na sudu Marejeva majka i dodala:

- Malo je falilo da izgubimo kuću pa smo se zbog toga i preselili - objasnila je majka glumca i dodala da niko iz porodice Marej nije završio srednju školu.

Međutim, nakon što je sudski iskaz Devonove majke procurio u medije, glumac je iskoristio priliku da se na "Tviteru" naruga majčinim riječima.

- Kola, alkohol i djevojke - napisao je glumac, a potom je dodao da su on i njegovi roditelji izgubili na sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana