Spektakularni povratak najvećeg modnog događaja (FOTO)

GS
Spektakularni povratak najvećeg modnog događaja (FOTO)

Povratnička revija modne kuće Victoria's Secret koja šest godina zbog velikog skandala nije organizovala ove tradicionalne godišnje događaje, organizovana je sinoć (noćas po našem vremenu) u Njujorku.

Victoria's Secret nakon skandala šalje poruku da podržava raznolikost ženske ljepote i kada su u pitanju građa, kilogrami i godine. Istoremeno, brend je uz najistaknutije modele Tajru Benks, Adrijanu Limu i Alesandru Ambrosio, slavio istoriju iz prošlosti (onaj pozitivan dio te istorije).

Na pisti se vratilo više modela koji su jednom rekli zbogom revijama, a bilo je ukupno 50 manekenki na modnom šou. Među onima koji su se vratili jeste i slavna Tajra Benks.

Tajra Benks (50) se 2005. povukla iz manekenstva - tada je poslednji put učestvovala na reviji Victoria's Secret. U mređuvremenu je bilo njenih izleta u svijet njene stare profesije, ali je sinoćni povratak onaj pravi korak nazad - u njenom slučaju veliki korak naprijed!

Tajra je blistala na pisti, a o svom povratku je rekla: "Lud je osećaj vratiti se na pistu Victoria's Secret . Mislim ludo, ludo, ali ludo na dobar način. Nikad nisam mislila da ću se vratiti na ovu pistu, da budem iskrena."

I Adrijana Lima se vratila iz "penzije".

U 43. godini pokazala da je kraljica piste, a njen povratak najavljen je u ponedeljak što su fanovi ispratili sa oduševljenjem.

Lima je nosila metalik krila, crne komade veša i helanke u karo desenu. Kada se okrenula, vidjela se neobična "tanga", a pomno se pratila svaka sekunda njenog nastupa.

 

here she is! adriana lima at the victoria’s secret show pic.twitter.com/aIWhugqLBm

— 2000s (@PopCulture2000s) October 15, 2024

 

Tek se sada vidjelo koliko je zapravo smršala fatalna Brazilka koju su kritikovali zbog viška kilograma koje je dobila tokom treće trudnoće.

"U inat hejterima", glasi još jedan komentar o Adrijani, o kojoj kažu da se nije uopšte promijenila kao i nimalo ne stari.

Među modelima bila je i Karla Bruni, bivša manekenka i prva dama Francuske.

Na pisti su se našle i Irina Šajk, Điđi Hadid, Ešli Grejem...

Nezostavan dio revije su i spektakularni koncerti, a među ostalima, noćas je nastupila i legendarna Šer.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana