Šou anđela ostavlja bez daha

Agencije
Šou anđela ostavlja bez daha

Raskošno perje, dijamanti, kostimi, čipkane gaćice i grudnjaci očarali su sve koji su došli na reviju modne kuće "Victoria's Secret " u Njujorku.

"Anđeli" su još jednom dočarali sav svoj seksepil, a njihov hod po pisti izazvao je divljenje i uzdahe publike. Krila su nezaobilazna tema šoua, kako ona anđeoska tako i ona raskošnih egzotičnih ptica.

Adrijana Lima bila je prava vizija u crvenom, Erin Heterton u ružičastom, Alesandra Ambrosio kao paunica, prelijepa tamnoputa Marija Borges nosila je kombinaciju žuto-zelenog perja, Dučen  Kro kao seksi Parižanka u crnoj čipki... jedna za drugom prolazile su i sve ostavljale bez daha.   

Šou je bio najveći do sada, a svjetski top modeli na pistu su izlazili uz pjesme Tejlor Svift, koja je nosila britansku zastavu. Osim teme egzotičnih ptica, bilo je i elemenata poput panka.

"Anđeo" Kendis Svonpul prošetala je na reviji grudnjak vrijedan deset miliona dolara koji je specijalno za ovu priliku dizajnirao poznati zlatar Muvad. Grudnjak čini više od 4.200 primjeraka dragog kamenja, koji uključuju rubine, dijamante i žute safire. U centru se nalazi rubin od 52 karata, koji je okružen sitnim dijamantima od 18 karata.

Inače, prvi "kraljevski grudnjak" dizajniran je 1996. godine za Klaudiju Šifer, ali najskuplji je nosila Žizel Bundšen 2000. godine, čija je cijena nevjerovatnih 15 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana