Soraja za 15.000 evra u slovenačkom „Velikom bratu

Blic
Soraja za 15.000 evra u slovenačkom „Velikom bratu

Za razliku od prethodna dva puta, sada ulazi kao VIP gošća koja će specijalnim zadacima zadavati muke ukućanima.

Starleta Soraja Vučelić sinoć je ušla u slovenački rijaliti „Veliki brat" koji se snima na Košutnjaku u Beogradu. Iako šou traje već dva mjeseca, starletu su pozvali da bude gošća koja se neće boriti za nagradu.

- Dva gosta iz Slovenije i ja ulazimo u kuću. Ukućani će misliti da želimo da im preotmemo nagradu, ali sam ja već potpisala ugovor i dobila honorar od 15.000 evra. Mene neće moći da izbace, niti da glasaju za mene. U kući ću biti do kraja rijalitija, odnosno mjesec dana - rekla je Soraja za „Blic", neposredno pred ulazak.

Ni Soraji nije bilo jasno zašto su baš nju pozvali kada se rijaliti ne emituje u Srbiji, pa je potražila odgovor.

- Rekli su mi da su Slovenci odlepili za mnom, pa zašto da ne uđem. Sve je bilo iznenada, u posljednja tri dana. Ovo je za mene veliki izazov jer je taj narod drugačiji od našeg i jedva čekam da vidim kako ću se snaći.

Ona dodaje da ne brine oko komunikacije budući da Slovenci razumeju srpski jezik, a prvi njen zadatak u kući će biti da je upravo oni nauče slovenački.

- Vjerujem da ću se u početku mučiti jer ih neću razumijeti. Ipak, osmislili su zadatak kako bi mi olakšali da razumem ukućane - završava Soraja.

 Proslavila se u rijalitiju
Soraja je prvi put u kuću „Velikog brata" ušla 2011. godine. Tada se borila za nagradu kao i ostali učesnici. Popularnost je stekla upravo u ovom rijalitiju.

 Došla da pokaže novi imidž
Vjerovatno joj je pažnja medija prijala, pa je opet ušla u kuću „Velikog brata" 2013. godine. Za dve godine se njen izgled drastično promjenio. Zato se tokom trajanja rijalitija često pričalo o tome šta je na sebi korigovala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana