Songu prijete dvije godine zatvora

Glas Srpske
Songu prijete dvije godine zatvora

Fudbaler sredine terena londonskog Arsenala Aleksander Song neprestano upada u nevolje i čini se da je svađa sa Samjuelom Etoom mačji kašalj za najnoviji problem.

Kamerunski reprezentativac optužen je da je sa dvojicom tjelohranitelja učestvovao u premlaćivanju mladića u noćnom klubu u kamerunskom gradu Douali.

- Bio sam s djevojkom, otišla je u toalet i nije je bilo dugo, pa sam otišao da vidim šta se događa. Ali, pred vratima su stajala dva Songova tjelohranitelja koja mi nisu dala da uđem. Tada je i on izletio sav bijesan i navalio je na mene. Sljedeće čega se sjećam je bolnica - rekao je navodno pretučeni Ludovik Ahile Muaha na prvom saslušanju.

Song nije prisustvovao ročištu, a njegov advokat je iznio njegovu verziju priče.

- Neki su navijači tražili autograme od Songa, uključujući i mladu djevojku. Navodna žrtva je izazvao gužvu i Aleksanderovi tjelohranitelji su reagovali - rekao je advokat.

Song ipak nije uhapšen i ne mora da se pojavi na novom saslušanju 18. avgusta, a bude li proglašen krivim može dobiti dvogodišnju zatvorsku kaznu.

Dok se Song nalazi pred sudom njegov trener Arsen Venger odmara krstareći Mediteranom, a fotografije sa Korzike otkrivaju bezbrižnog trenera Arsenala kako se toboganom na naduvavanje spušta u more. Iako njegov tim iz dana u dan gubi najbolje igrače, čini se da Venger bezbrižno uživa u ljetnom odmoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana