Šon Pen ljubi mladu ljepoticu

Agencije
Šon Pen ljubi mladu ljepoticu

Svjetski mediji bruje o Lejli Džordž, 24-godišnjoj ljepotici koja je uhvaćena kako ljubi 32 godine starijeg glumca, čuvenog Šona Pena na plaži na Havajima.

Lejla je rođena u Australiji i pokušava da izgradi glumačku karijeru, a roditelji su joj takođe u filmskoj industriji.

Njena majka, glumica Greta Skači ima 56 godina, kao i Lejlin novi momak, dok je njen otac Vinsent Donofrio, poznat po ulogama u filmu "Derdevil" i seriji "Red i zakon", godinu stariji od Šona Pena.

Lejla je do sada ostvarila tek nekoliko manjih uloga, ali se školovala u prestižnim glumačkim školama širom svijeta.

Ipak, njeno ime pojavilo se u novinama tek kad je uhvaćena u strasnom zagrljaju sa Šonom Penom, i to na plaži na Havajima, gdje slavni oskarovac ima vikendicu u koju je dovodio i bivšu vjerenicu Šarliz Teron.

Glumčeva kćerka Dilan samo godinu je starija od Lejle.

Kada se u julu prošle godine okončala ljubavna veza između Šona i Šarliz Tenor mediji su prenosili da se ovaj glumac pomirio sa bivšom suprugom Madonom. Daleke 1986. godine oni su se vjenčali, a u braku su bili samo tri godine. Glumac je za mjesec bio na dva koncerta pop dive, a nisu bježali ni od toga da poziraju fotografima. Pen je tada bio u prvom redu na koncertu u Njujorku, a onda je ponovio isto 14. oktobra u Vankuveru. Napisao joj je i pismo u kom otkriva koliko je uživao u njenim nastupima. Poslije raskida sa Šarliz, Pena često povezuju sa atraktivnim ženama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana