Šokantni detalji veze bivšeg para izašli u javnost

Agencije
Šokantni detalji veze bivšeg para izašli u javnost

Autorka knjige "Champagne Supernova", Muran Kalahan otkriva do sada nepoznate detalje burne veze jednog od najpoznatijih bivših parova na svijetu, Džonija Depa i Kejt Mos.

 

Poznato je da su se Kejt i Džoni upoznali 1994. godine u Njujorku i odmah „kliknuli" zbog zajedničke ljubavi prema alkoholu, drogama i jedno drugom.

"Kejt i Džoni su bili šik i zajedno su se drogirali, više i od Kita Ričardsa. Bili su simbol pojma ’kul’ u Transpotting kulturi", tvrdi autorka koja kaže da je slavni par svuda pratio potpuni haos.

Autorka kaže da se na Kejtinom 21. rođendanu u Depovom noćnom klubu "Veep" od kokaina predozirao i njihov zajednički prijatelj Džejson Donovan.

Vremenom, njihovo partijanje je postajalo sve gore, a veza im je bila začinjena nasilnim ispadima.

"Dep je jednom napravio štetu od 10 hiljada dolara u jednom njujorškom hotelu. Kada su policajci ušli u sobu, Kejt je sjedila u sred haosa na podu", napisala je i dodala da je Dep tada bio uhapšen.

Do 1996. godine Kejt je u sebe unosila ekstremne količine droge i alkohola toliko da je dobila nadimak „Tenk".

"Odjednom bi znala da ušmrče tri grama kokaina i popije bocu votke, jer joj je neki doktor rekao da će tako sačuvati svoj izgled", piše u knjizi „ Champagne Supernova ".

Osim toga, Kejt je bila vrlo posesivna i često zvala Depa dok je radio na filmskim setovima jer nije mogla dugo da bude razdvojena od njega.

Holivudski glumac je 1997. godine ostavio manekenku jer više nije mogao da se nosi s njenim partijanjem i ponašanjem.

Kejt je tada još više počela da izlazi, a Džud Lou i njegova supruga Sejdi Frost postali su nerazdvojni prijatelji sa njom, a prema nekim navodima zajedno su se drogirali, zabavljali i spavali, tvrdi autorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana