Šokantna prošlost manekenke: Samopovređivala sam se i pokušala samoubistvo

Agencije
Šokantna prošlost manekenke: Samopovređivala sam se i pokušala samoubistvo

Jedna od najtraženijih modela današnjice Kara Delevinj prvi put je pričala o svojoj problematičnoj prošlosti…

Manekenka je isprčala kako je u djetinjstvu bila sklona samopovređivanju i da je nekoliko puta udarala glavom u drvo kako bi se oslobodila negativnih osjećanja.

Dvadesetdvogodišnja Delevinj je rekla kako je sebi nanosila povrede u vidu ogrebotina pa čak i pokušala lijekovima sebi da oduzme život.

"Ovo je nešto o čemu nikada javno nisam govorila, ali to je veliki dio mog života", kaže manekenka koja se u to vrijeme borila sa svojim demonima.

"Borila sam se sa bijesom, depresijom i anksioznošću. Ova negativna osjećanja su bila toliko jaka da bih udarala glavom u drvo samo da bih ih se otarasila", objašnjava ona za "Vog".

"Nikada nisam presjekla vene, ali sam se toliko grebala da sam krvarila", rekla je Kara i dodala kako je jednom prilikom i pokušala samoubistvo.

"U jednom trenutku mi je to palo na pamet i imala sam načina da uradim to. Tada sam rekla sebi da moram da odlučim da li više volim sebe od ideje o smrti".

"Tada je počela da svira pjesma od mog pokojog druga koji je preminuo od prevelike doze heroina. To je bilo upozorenje od njega. Toliko sam bila besna na sebe", rekla je.

Manakenka je trenutno u vezi s pjevačicom Eni Klark i kaže kako je ljubav zaslužna za to što se danas osjeća srećnom.

Ona je danas jedna od najtraženijih modela na svijetu, a zaštitno je lice brenda Barberi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana