Šokantna ispovijest Dženifer Lopez

tportal.hr
Šokantna ispovijest Dženifer Lopez

Danas se njeno bogatstvo procijenjuje na 250 miliona dolara, ali Džej Lo kaže da je kao tinejdžerka bila beskućnica. Nekoliko noći je, čak, spavala na kauču plesne škole u kojoj je trenirala.

U intervjuu za časopis "W" latino diva je otkrila da je sa 18 godina morala da se bori za svoje snove i nije joj bilo lako jer se zbog karijere posvađala s majkom Guadalupe Rodriguez.

Današnja zvijezda je tada roditeljima objavila da bi htjela da bude pjevačica. Pošto njena majka to nije odobrila, Dženifer se iselila iz kuće. 

- Jako smo se sukobile. Nisam htjela da idem na fakultet, nego su ples i muzika bili moj izbor. Spavala sam na kauču u plesnom studiju. Iako sam bila bez krova nad glavom, ali sam znala da je muzika ono čime ću morati da se bavim. 

Ubrzo je počela da dobija angažmane, pa se iz Bronksa preselila u Los Anđeles.

Taj je grad u početku je mrzila.

- Mrzila sam Los Anđeles. Iako se kasnije privikla pesma "Jenny From The Block" je moja pjesma.  Sada volim LA, ali mi ne daje snagu kao moj zavičaj. Svu snagu potrebnu za život dobila sam iz svog susjedstva - kaže Dženifer.

Svojoj djeci, petogodišnjim blizancima Maksu i Emi, želi da prenese radnu etiku koju je usvojila od svojih roditelja.

- Djeca rade ono što vi radite, a ne ono što vi govorite. Ja sam to gledala kod svojih roditelja. Moj otac je radio noću i bila sam svjesna koliko se muči za nas. Mama je bila Tupperware dama i radila je u školi. Uvijek sam osjećala da ne smijem da ih iznevjerim- ispričala je Džej Lo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana