Sofija Vergara: Bez nakita ni na plažu

Agencije
Sofija Vergara: Bez nakita ni na plažu

Kolumbijska glumica Sofija Vergara najviše voli ležerne, neformalne kombinacije, uske farmerke i košulje različitih krojeva u veselim bojama, a i tada je nakit obavezan.

Kolumbijska glumica i model Sofija Vergara, zvijezda serije "Moderna porodica", poznato je ime i u svijetu mode. Ima svoj parfem i liniju nakita sa kompanijom Kmart, a uskoro će i sama dizjanirati ogrlice, minđuše, prstenje sa brendom Kay Jewelers.

"Mnoge žene greše jer ne nose crnu boju i jarke nijanse, koje su seksi, već se opredeljuju isključivo za pastelne. Isto tako, nakit značajno utiče na ljepotu, pa dame bez njega ne bi trebalo da izlaze iz kuće, čak i na plaži mogu da nose narukvice, minđuše, ogrlice, prstenje... Od detalja su važne i štikle, odnosno platforme, jer izdužuju figuru, kao i kvalitetne tašne. Najviše volim ležerne, neformalne kombinacije, uske farmerke i košulje različitih krojeva u veselim bojama. Naravno i tada je nakit obavezan, a moj favorit su smaragdi zbog divne zelene nijanse. Čak ni u šetnju ne idem bez nakita sa ovim kamenom. - kaže zanosna Sofija.

Osim smaragda, voli i ametist, topaz, srebro i smatra da nakit ne bi trebalo da bude rezervisan samo za imućnije dame, zato će njena nova liniju imati komade za svačiji džep.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana