Snup Dog na novom albumu Paris Hilton

Glas Srpske
Snup Dog na novom albumu Paris Hilton

Najpoznatija starleta na svijetu, kontroverzna Paris Hilton, počela je rad na drugom studijskom albumu na kojem će, tvrdi, imati i duet sa jednim od najpopularnijih repera Snupom Dogom.

Iako se svima činilo da je Paris odustala od muzičke karijere, ona kaže da je počela sa snimanjem novog albuma, a Snup Dog je samo jedan od poznatih muzičara sa kojima nasljednica hotelskog lanca planira da snimi duet.

- Trebalo bi da sljedećih nekoliko mjeseci držim jezik za zubima, ali na albumu ću imati sjajne saradnike. Sa LMFAO sam već završila singl, a za sljedeću pjesmu u studiju će me čekati niko drugi do Snup Dog - izjavila je Paris.

U septembru prošle godine Paris je najavljivala svoj novi album i to u saradnji sa svjetski poznatim Dejvidom Getom, ali njegova izdavačka kuća je to demantovala.

Svoj prvi album "Paris" izdala je 2006. godine sa ne tako velikim uspjehom, a kritika joj je zamjerila - loše pjevanje i sladunjave pjesmice. Novi album bi trebalo da bude objavljen sredinom ljeta.

Album "Paris" najveću je pažnju pobudio nakon što su se grafiti umjetnik Benksi i Dejndžer Maus "poigrali" sa 500 primjeraka CD-ova u četrdesetak prodavnica u Velikoj Britaniji - u gerilskoj akciji zamijenili su originalan CD sa sopstvenim remiksom, odnosno 40-minutnim instrumentalom "obogaćenim" izjavama Paris Hilton.

Sliku na omotu izmijenili su tako da je Hilton umjesto oskudno odjevena izgledala kao da je u toplesu, a knjižicu dopunili aktivističkim sloganima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana