Snežana Prorok u humanitarnoj misiji

Glas Srpske
Snežana Prorok u humanitarnoj misiji

Izbor za najljepšu djevojku svijeta nije samo takmičenje u ljepoti već ima i humanitarni karakter. Tako je na nedavno održanoj aukciji "Ljepota sa svrhom" organizacija "Mis svijeta" sakupila 1.750.000 maraka. Sve djevojke su donijele poklone iz svojih zemalja, koji su, zahvaljujući određenim velikodušnim ljudima koji su ih kupovali, prodati, a novac koji je sakupljen namijenjen je za pomoć ljudima u Hainanu. Na aukciji je učestvovala i mis BiH Snežana Prorok.

- Zaista sam ponosna na sebe što sam dio ovog jedinstvenog projekta kakav je izbor za mis svijeta. Presrećna sam što sam i ja pomogla ljudima na Hainanu, koji su nas zaista dočekali otvorenog srca. Hvala direkciji Mis BiH i Galeriji paleta Sarajevo, koji su obezbijedili ovu sliku koja je prodata za oko 14.000 maraka - izjavila je Snežana Prorok.

Ovih dana djevojke nastavljaju uvježbavati koreografiju sa kojom će se predstaviti na finalnom izboru za mis svijeta 2010, a koji će se održati 30. oktobra 2010. godine. Slobodno vrijeme djevojke mogu iskoristiti i za kupovinu, a Snežana je kupila suvenire za prijatelje i porodicu.

Na nedavno održanom takmičenju za mis bikini svijeta u konkurenciji 120 djevojaka Snežana se plasirala među top 20 finalistkinja, što je najbolji rezultat do sada. To joj je već obezbijedilo bezbrojne angažmane za inostrane modne agencije, ali o tome će razmišljati poslije izbora za mis svijeta 2010.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana