Snežana Prorok: Možda mi haljina donese sreću

Glas Srpske
Snežana Prorok: Možda mi haljina donese sreću

Pred tri milijarde gledalaca mis BiH Snežana Prorok u subotu će se takmičiti na Izboru za mis svijeta u kineskom gradu Sanja. Na dosadašnjim pripremama u Kini naša predstavnica je, kako sama kaže, veoma dobro promovisala BiH, zbog čega se nada, ali i bori da ove godine na najprestižnijem izboru ljepote BiH bude plasirana na visoko mjesto.

Za sada, prema rezultatima kladionica "Vilijam Hil", Prorokovoj se smiješi 59. mjesto sa kvotom 51. Međutim, kako se iz dana u dan kladioničarske prognoze mijenjaju, možda će se i Snežana Prorok iz zlatne sredine među ostalim učesnicama za mis svijeta 2010. godine pomjeriti na neko više mjesto.

- Na ovakvim takmičenjima krajnji poredak se nikad ne zna, a možda će mi i kreacija koju ću nositi na finalnoj večeri donijeti sreću. To je haljina koju je dizajnerka Plamenka Stojić napravila od crvenog satena preko kojeg je našivena crna čipka sa cvjetnim uzorkom - rekla je Prorokova pred finalno predstavljanje na Izboru za mis svijeta, prije kojeg je obišla najzanimljivija mjesta u Kini.

- Prvo sam obišla zalive Finiks Park i Jalong, gdje sam upoznala prirodnu ljepotu ostrva Hainanu. Ipak, među toliko divnih stvari, koje sam doživjela i vidjela, ono čime sam se oduševila bio je park Luohuitou. U tom dijelu, u luci, se nalazi i mnogo ribarskih brodova što Sanju čini još slikovitijom - istakla je Prorokova, smatrajući da je posjeta "World's Enda", gdje se nalaze veličanstvene stijene, bila pun pogodak organizatora.
U odnosu na mis BiH, predstavnica Srbije Milica Jelić ima nešto bolje prognoze za predstojeće takmičenje, koja se trenutno nalazi na 35. mjestu, dok je tri mjesta ispred Prorokove mis Hrvatske Katarina Banić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana