Snežana Kuzmanović, mis BiH, spremna za London

Glas Srpske
Snežana Kuzmanović, mis BiH, spremna za London

Snežana Kuzmanović iz Laktaša, koja je u julu ove godine proglašena najljepšom bh. djevojkom, 19. oktobra putuje na takmičenje Izbor za mis svijeta, koje se održava 6. novembra u Londonu.

Snežana kaže da je cijelo ljeto provela uglavnom radno, pripremajući se za svjetski izbor mis, posjećujući službene kuće izbora mis BiH, od kojih je dobila brojne nagrade.

Aktuelna mis BiH kaže da svojom druželjubivošću i prirodnošću namjerava "na koljena" baciti žiri Izbora za najljepšu djevojku svijeta.

- Kao i svaka djevojka nadam se što boljem plasmanu, a ako pobijedim to bi za mene bilo ostvarenje sna - rekla je Snežana.

Kaže da je spremna za predstojeće takmičenje, iako ima mnogo treme, ali i mnogo uzbuđenja.

- U London ću svakako morati ponijeti dosta svečanih haljina, poslovnih odijela za koje se pobrinula modna kuća "Karmen lajn", na čelu sa gospođom Plamenkom Stojić, kao i naše druge kreatorke Zdenka Ćorić, Svjetlana Vuković - rekla je Snežana.

Ona je dodala da će u finalnoj večeri nositi haljinu modne kuće "Karmen lajn" koju je odabrala i kreirala Plamenka Stojić.

- Haljinu će gledaoci vidjeti na samom svjetskom izboru. Pokušaću da predstavim BiH najbolje što budem mogla, počevši od tradicionalnog plesa, predstavljanja mene i moje zemlje, pa talent šoua - kaže bh. misica.

Snežana kaže da je pregledala fotografije djevojaka koje učestvuju i da je ove godine konkurencija jaka.

Govoreći o tome da skandali često prate misice, Snežana kaže da je to nepotrebno i veoma glupo, jer bi se misica trebala isticati po svojim kvalitetima, inteligencijom i ljepotom, a ne po skandalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana