Snežana Kuzmanović iz Laktaša nova mis BiH

Glas Srpske
Snežana Kuzmanović iz Laktaša nova mis BiH

Snežana Kuzmanović iz Laktaša nova je mis BiH, odlučeno je na finalnom izboru koji je održan u nedjelju uveče u Sarajevu.

Prva pratilja mis BiH je Banjalučanka Marina Poletan, dok je lentu druge pratilje ponijela Tea Pokrajčić iz Sarajeva. Za mis fotogeničnosti proglašena je Lejla Cetin iz Bugojna.

Novoizabranoj misici, koja će BiH predstavljati 6. novembra u Londonu na Izboru za mis svijeta, krunu je predala prošlogodišnja najljepša djevojka BiH Snežana Prorok.

Šesnaestogodišnja ljepotica iz Laktaša koja pohađa drugi razred Građevinske škole u Banjaluci, manekenstvom se bavi već neko vrijeme i kaže da, iako je oduvijek maštala o tome da se prijavi na izbor za mis, ipak nije očekivala pobjedu, koju će pamtiti cijelog života.

- Sve djevojke koje su učestvovale na Izboru su prelijepe i pametne i zaista nisam očekivala pobjedu pored toliko djevojaka - rekla je Snežana.

Ona je dodala da je pobjeda za nju najveći uspjeh koji je do sada postigla, te zbog toga poručuje mladim djevojkama u BiH da se prijave na izbor, jer su i samo druženje i pripreme jedno prekrasno iskustvo.

Snežana, koja će se takmičiti za titulu mis svijeta, kaže da želi maksimalno da se pripremi kako bi BiH prikazala kao jednu prelijepu zemlju.

- Nadam se da ću uspjeti u tome, ja ću se zaista mnogo truditi - rekla je Snežana.

Titulu mis televotinga osvojila je Dejana Dragojlović iz Bijeljine, a za mis šarma izabrana je Bojana Mačar iz Sokoca. Sarajka Džemila Šehović osvojila je titulu mis portala Jasmina Durakovića.

Specijalna gošća Izbora za mis BiH 2011. bila je hrvatska pjevačica Severina, a osim nje sarajevskoj publici predstavili su se i članovi benda "Neverne bebe", Armin Muzaferija te bh. tenor Goran Karkin.

Kroz bogat program Izbora za mis BiH gledaoce i prisutne su vodili manekenka Slađana Pejić i glumac Almir Čehajić Batko.

U finalu Izbora mis BiH 2011. našlo se 26 najljepših djevojaka BiH, a njih 13 takmičilo se u superfinalu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana