Snežana dostojanstveno predstavljala Republiku Srpsku

Glas Srpske
Snežana dostojanstveno predstavljala Republiku Srpsku

Mis BiH Snežana Prorok izjavila je da joj je učestvovanje na nedavno završenom izboru za mis svijeta u Kini predstavljalo veliku čast, te da je na toj manifestaciji nastojala da dostojanstveno predstavi BiH i Republiku Srpsku.

Najljepša djevojka BiH, inače iz Istočnog Sarajeva, u intervjuu Srni istakla je da se trudila da tokom jednomjesečnog boravka u Kini ostavi što bolji utisak.

- Za mene je bila velika čast učestvovati na tako prestižnom takmičenju kao što je izbor za mis svijeta. Nastojala sam da se pokažem kao dostojan predstavnik svoje zemlje i da ostavim što bolji utisak - rekla je Prorokova.

Ona je naglasila da joj je takmičenje u Kini, osim dosta novih poznanstava, donijelo i saznanja o kineskoj kulturi i kulturi zemalja ostalih učesnica na takmičenju.

- Stekla sam mnogo novih prijateljica, sa kojima ću sigurno ostati u kontaktu, a razgovarajući sa ostalim djevojkama saznala sam dosta i o ostalim zemljama - kazala je Prorokova.
Komentarišući postignuti rezultat na izboru za najljepšu djevojku na svijetu, Prorokova je istakla da je iskreno zadovoljna činjenicom da je jedna od 20 najljepših na svijetu.

Aktuelna mis BiH nije krila zadovoljstvo što je bila dio najvećeg svjetskog takmičenja ljepote i ostavila dobar utisak, kako na sudije tako i na publiku.

- U razgovoru sa glavnim sudijama ovog takmičenja ostavila sam dobar utisak, dobila sam aplauz i pohvale, što me posebno obradovalo. Mogu reći da je i publika tražila moj autogram i mnogi su čekali u redu da se fotografišu sa mnom - kaže Snežana.
Snežana Prorok, učenica trećeg razreda farmaceutske škole u Istočnoj Ilidži, naglasila je da je puna novih planova i ideja za svoju karijeru u budućnosti.

- Pred sebe postavljam uvijek nove ciljeve, tako da i sada imam puno planova. Sad se moram posvetiti učenju i nadoknaditi izgubljene časove - istakla je Prorokova.

Snežana Prorok je 15. mis BiH koja se ovom titulom okitila u konkurenciji 23 djevojke iz svih dijelova BiH 20. septembra u Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana