Sneki: Volela bih ponovo doći u Banjaluku

Glas Srpske
Sneki: Volela bih ponovo doći u Banjaluku

Folk pjevačica Snežana Babić Sneki trenutno radi na snimanju spota za novi singl pod nazivom "Ljubavni maraton", a za "Glas Srpske" kaže da je u pripremi i novi album koji izlazi iduće godine.

- Iako je bilo mnogo eksperimenta, album će biti u mom stilu, a potrudiću se da pesme i aranžmani budu kvalitetni - rekla je Sneki i dodala da je na estradi najljepše i najteže trajati.

- Meni to uspeva već dugo i to mi je najveći kompliment. Trajanje je nešto što podrazumeva da vas publika voli. Neke pesme traju, neke ne, ali ja mislim da je potrebno izgraditi neku estradnu ličnost koju ljudi vole. Ja sam imala sreću da moja ličnost još uvek traje - istakla je Sneki.

Njena prepoznatljiva vedrina i "vječni" osmijeh traju i u najtežim situacijama, a Sneki kaže da za to treba mnogo snage.

- Ja sam veliki borac u životu. Možda tako ne izgledam, ali u meni je i druga strana ličnosti koja shvata da život nije bajka, da se morate suočiti sa problemima i izboriti se sa njima. Život gledam sa vedrije strane, verovatno sam zato uvek vesela i verovatno zato volim da pevam - naglasila je Sneki.

Dodala je da bi voljela da gostuje i pjeva u Republici Srpskoj.

 - Ukoliko me neko pozove, volela bih doći u Banjaluku, u kojoj nisam bila više od deset godina. Bilo bi divno družiti se ponovo sa banjalučkom publikom - rekla je Sneki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana