Snaha Sofije Loren pije rakiju, djeci pjeva srpske pjesme i voli sočne psovke (VIDEO)

GS
Snaha Sofije Loren pije rakiju, djeci pjeva srpske pjesme i voli sočne psovke (VIDEO)

Svojevremeno je poznata američka glumica Saša Aleksandar Ponti otkrila pred milionima Amerikanaca da kod kuće djeci pjeva na srpskom i uči ih srpskim pjesmama.

Ona je prije koju godinu u čuvenom večernjem šou programu Kona O’Brajana, gdje mu je na konstataciju da se u njenoj kući govori više jezika, rekla da je to tačno jer je njen muž sin čuvene Sofije Loren i Karla Pontija, pa se u kući osim engleskog govori i italijanski, ali i srpski jer je ona porijeklom iz Srbije!

Dodala je da joj djeca govore i francuski jer idu u francusku školu pošto je njen muž dio života proveo i u Francuskoj i taj jezik odlično govori.

Ona je u popularnoj emisiji ispričala i da djeci pjeva na srpskom.

Podsjetimo, ona je rođena 17. maja 1973. godine u Los Anđelesu, u Kaliforniji. Njen otac je Italijan, a majka Srpkinja čije prezime i nosi. Udata je za reditelja Eduarda Pontija, sina glumice Sofije Loren, sa kojim ima dvoje djece. Veliku popularnost je stekla u američkoj televizijskoj seriji "Rizoli i Ajls" kao doktorka Mora Ajls.

- Naša porodica je mješovita. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša djeca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim djeci da pjevam srpske pjesme. Srpski jezik, iako je prelijep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne riječi, poslije čega je voditelju objasnila i kako zvuče psovke na srpskom!

U septembru 1999. godine, udala se za Luku Pecela, ali taj brak nije potrajao, poslije čega se udala za reditelja Eduarda Pontija, mlađeg sina Sofije Loren i Karla Pontija. Imaju dvoje djece - Lusiju i Leonarda. Saša Aleksandar pored engleskog odlično govori srpski, italijanski i malo francuski, prenosi Kurir.

Video pogledajte na ovom LINKU

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana