Sloboda na pisti bez podrške Vojina

Glas Srpske
Sloboda na pisti bez podrške Vojina

Glumice su oduvijek diktirale modne trendove, pa ne čudi što su se najpoznatije srpske glumice našle zajedno i na modnoj pisti u okviru 18. "Herbafast fešn selekšna" u TC "Ušće" u Beogradu.

Inspiracija kreatorima bio je francuski film i moda, a neke od najpoznatijih diva francuske kinematografije kao što su Brižit Bardo, Katrin Danev i Izabelu Ađani dočarale su Jovana Stipić, Svetlana Ceca Bojković, Branka Pujić i Marija Vicković. Ipak, najviše aplauza publike dobila je Sloboda Mićalović koja je neodoljivo podsjećala na Odri Tatu.

Međutim, u publici nije bio njen suprug i kolega Vojin Ćetković, koji je ranije uvijek podržavao suprugu, što je dodatno podgrijalo tračeve da u njihovom braku nešto ne štima. Ona nije bila raspoložena za razgovor sa novinarima, ali je zato na pisti sve očarala vitkom linijom i neodoljivim osmijehom.

Glumica je nedavno demantovala da ima problema u braku i da se razvodi od Vojina Ćetkovića.

Prije nešto više od mjesec, prema tvrdnjama izvora bliskih poznatom paru, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su prolazili kroz težak period u braku i navodno su bili pred razvodom.

S obzirom na to da su na estradi u posljednje vrijeme raskidi veza i brakova učestali, mnogi komentarišu da sami parovi plasiraju takve informacije zbog marketinga i promocije svojih profesija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana