Slavni ljetuju uz luksuz i egzotiku

Agencije
Slavni ljetuju uz luksuz i egzotiku

Slavne ličnosti pauzu od svakodnevnih obaveza obično provode na egzotičnim mjestima, a među najpopularnijim destinacijama koje obilaze poznati kada odu na odmor na prvom mjestu je Dubai.

Dubai je prvi na listi najomiljenijih mjesta za odmor slavnih ličnosti. Skoro svakog ljeta tamo otputuju Kim Kardašijan, Dejvid i Viktorija Bekam, Rita Ora i Keli Bruk. Oni će uživati u velikim bijelim plažama, dobrim žurkama kao i u luksuznim apartmanima.

- Obožavam Dubai - nedavno je na "Tviteru" napisala Kim.

Takođe, Dubaijem je oduševljena i Nikol Šerzinger koja ga je opisala kao "unikatni, egzotični i mnogo skuplji Vegas".

Kejt Mos, Ešton Kučer i Mila Kunis samo su neki od poznatih koji će ovog ljeta putovati u Francusku. Oni su ljubitelji romantičnih večera, pješčanih plaža i glamuroznih hotela.

Kejt Blanšet, Dženifer Lopez i Džoni Dep često su posjećivali Azurnu obalu pa ne bi čudilo da i oni ove godine posjete Francusku.

Ostrvo Bora Bora ima predivan plavi okean i pejzaže koji oduzimaju dah. Zbog svoje ljepote je omiljena destinacija poznatih, pa ni ove godine pojedini neće propustiti da se odmore baš na ovom ostrvu. Nikol Kidman i Kit Urban su 2006. godine na ovom ostrvu proveli medeni mjesec. Za sada je sigurno da će ove godine tamo ljetovati Eva Longorija.

Rouzi Hantington Vajtli je sa svojim momkom Džejsonom Stetamom dočekala Novu godinu na Havajima, a Džek Ozborn se tamo oženio 2012. godine. Na predivnim plažama Havaja su se zavoljeli i Šarliz Teron i Šon Pen. Ostrvo Sent Bartelemi, poznatije kao Sent Barts, prepuno je luksuznih spa centara, skupih jahti, glamuroznih hotela i prelijepih plaža. Pravi ljubitelji ovog ostrva su Bijonse i Džej Zi.

Sejšeli, koje čine 115 ostrva, idealni su za privatnost kraljevske porodice. Na Sejšelima su princ Vilijam i Kejt Midlton proveli medeni mjesec. Osim njih, prve dane braka tu su proveli Bred Pit i Dženifer Aniston, kao i Salma Hajek sa suprugom Fransoom Anrijem Pinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana