Slavni koji su obilježili 2012.

Glas Srpske
Slavni koji su obilježili 2012.

Južnokorejski pjevač Psaj uspio je u 2012. da za samo par mjeseci postane planetarno popularna zvijezda i milioner, zahvaljujući hitu “Gangnam stajl”.

Video za ovaj “zarazni” hit postao je prvi video u istoriji “Jutjuba” koji je dostigao milijardu pregleda. Objavljen je na sajtu proteklog ljeta i veoma brzo je dostigao rekordne uspjehe, prije svega zahvaljujući zaraznoj melodiji i prepoznatljivoj koreografiji. “Gangnam stajl” se pogleda između sedam i deset miliona puta dnevno. Zahvaljujući ovoj pjesmi južnokorejski pjevač zaradio je u 2012. oko osam miliona dolara samo od reklamiranja na “Jutjubu”.

 

Dženifer Lorens

Mlada glumica Dženifer Lorens, zahvaljujući “Igrama gladi”, najiščekivanijem filmu u 2012, postala je nova zvijezda holivudskog neba. Za nju kažu da je simpatična, originalna, a prema istraživanju sajta “AskMen” ona je i najpoželjnija žena na svijetu. Iako je od početka karijere stalno bila na udaru kritičara zbog svojih oblina i nekoliko kilograma viška, barem po strogim holivudskim standardima, Dženifer Lorens se dopada jačem polu, a za njom je navodno poludio i Bred Pit.

 

 

Ema Stoun

Zvijezda filmova “Djevojka na lošem glasu”, “Superbad”, “Spejdermen” i “Tajni život kućnih pomoćnica”, Ema Stoun u godini iza nas bila je jedna je najhvaljenijih holivudskih glumica. Mlada glumica je osim toga postala i nova ljubimica modnih urednika i dizajnera: magazini “Vog” i “InStyle” stavili su je na vrh liste najbolje obučenih žena, a dizajneri i modne kuće koriste svaku priliku da je obuku.

 

 


Kristen i Robert

Holivudske zvijezde Kristen Stjuat i Robert Patinson u 2012. bili su gotovo svakodnevno u medijima zbog ljubavne afere koju je Kristen imala sa britanskim režiserom Rupertom Sandersonom. Prevara je postala udarna vijest, jer su Kristen i Robert trenutno jedan od najpopularnijih i najomiljenijih parova na svijetu, a njihova je veza važila za jednu od najčvršćih u Holivudu. Par se poslije brojnih tekstova i kompromitujućih fotografija mlade glumice, izvinjenja i saopštenja, te medijskih nagađanja ipak pomirio. Zajedno su se pojavili u nikad boljem izdanju dugoočekivane premijera filma “Sumrak saga: Praskozorje 2”, u kojem su glavne zvijezde.

 

Dženifer Lopez

Njeni hitovi slušali su se cijele 2012, pa je bilo logično da američka pjevačica Dženifer Lopez održi i koncertnu “Dance again” turneju, koja je bila više nego uspješna. Njeni se spektakularni koncerti očekivani sa velikim nestrpljenjem, a tokom nastupa pokazala je da je još u top formi. Svjetska pop diva prvi dio turneje provela je obilazeći Ameriku, a tokom drugog dijela obišla je mnoge evropske gradove, uključujući Beograd.

 

 

 

Tom i Kejti

Jedna od udarnih vijesti u 2012. bila je ona o razvodu jednog od najskladnijih holivudskih parova Kejti Holms i Toma Kruza. Zahtjev za razvod je podnijela Kejti i iako se očekivala bespoštedna borba za starateljstvo nad njihovom jedinicom Suri, par je poslije samo dvije sedmice uspio da se dogovori. Sudeći prema mnogobrojnim izvorima američkih tabloida, razlog razvoda bila je Tomova opsesija sajentologijom.

 

 

 

Vojvotkinja Ketrin

I trenutno najpoznatija žena na svijetu, supruga britanskog princa Vilijama, vojvotkinja Ketrin cijele 2012. nije silazila sa naslovnica. Praćen je gotovo svaki njen korak, a vijest o njenoj trudnoći bila je udarna u britanskim medijima i izazvala je veliko oduševljenje u Britaniji. Ipak, sjenku na ovu radosnu vijest bacilo je samoubistvo medicinske sestre koja je povjerovala voditeljima australijskog radija, koji su se predstavili kao britanski kraljica i princ i odala podatke o stanju vojvotkinje. Popularna Kejt veliku neugodnost je doživjela i kada su mediji objavili krišom snimljene fotografije na kojima je u toplesu.

Rijana

Pop zvijezda Rijana nije propustila gotovo nijedan dan u 2012. a da svoje obožavaoce nečim ne šokira. Između ostalog, postavljala je slike u kojima je bez donjeg veša, a na nastupima je nosila crni top sa upečatljivom slikom marihuane. Ipak, najveću pažnju izazvala je pomirenjem sa bivšim momkom Krisom Braunom, koji je prije par godina brutalno raskinuo.

 

 

Gven Stefani

Jedinstven glas, modni idol, rok zvijezda, supruga i majka dvoje djece, sve je to Gven Stefani, koja je sa svojim bendom “No Doubt” u 2012. imala uspješan povratak i sjajne nastupe, koji su ih vratili u sam vrh muzičke scene. Gven se u protekloj godini našla na naslovnicama svih prestižnih modnih časopisa i pokazala da je fenomen 21. vijeka.

 

 

 

 

 

Ešton i Mila

Jedan od novih parova koji je zasigurno obilježio 2012. su i Ešton Kutčer i Mila Kunis. Iako su na početku govorili da nisu ništa više od prijatelja, u julu su uhvaćeni kako se ljube na zabavi organizovanoj povodom snimanja biografskog filma o pokojnom osnivaču “Epla” Stevu Džobsu. Par se upoznao na snimanju serije “Lude sedamdesete”, prije par godina. Ešton je krajem 2012. podnio zahtjev za razvod od supruge Demi Mur, sa kojom ne živi od 2011.

 

 

 

Adel

Iako 2012. nije objavila album, britanska muzička senzacija Adel je sve vrijeme bila u centru pažnje: rodila je prvo dijete, snimila naslovnu temu za “Skyfall”, a osvojila je i šest “Gremija” i dvije “Brit Awards”. The Associated Press proglasio je pjevačicu najpopularnijom osobom 2012. godine, a magazin “Bilbord” najboljim izvođačem.

 

 

 

 

Džastin i Džesika

Na žalost svih obožavateljki muzičara Džastina Timberlejka i svih muškaraca koji sanjaju o glumici Džesiki Bil, ali na njihovu sreću, ovo dvoje zaljubljenih konačno je izgovorilo sudbonosno da. Njihovo vjenčanje bilo je najiščekivanije u ovoj godini, a obavljeno je u strogoj tajnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana