Slavni koji su obilježili 2011.

Glas Srpske
Slavni koji su obilježili 2011.

Ledi Gaga

Pop pjevačica Ledi Gaga 2011. je definitivno dominirala muzičkom industrijom svojim drugim albumom "Borm This ", a zaradila je 90 miliona dolara. Ona je zabavljač godine, prema mišljenju novinske agencije Asošijejted pres, a našla se i na "Forbsovoj" listi najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina.

Kejt Midlton i princ Vilijam

Britanski princ Vilijam i njegova izabranica Kejt Midlton izgovorili su u aprilu ove godine sudbonosno "da" u londonskoj Vestminsterskoj katedrali, poslije gotovo deset godina zabavljanja, na ceremoniji koju su pratili milioni i koja je udahnula nov život britanskoj monarhiji. Njihovo vjenčanje proglašeno je za vjenčanje vijeka. Mediji budno prate svaki korak ledi Ketrin, koja je poslije ulaska u britansku kraljevsku porodicu postala jedna od najpoznatijih žena na planeti i ikona stila.

Bijonse Nouls

Popularna pjevačica Bijonse Nouls imala je i više nego uspješnu godinu, a najviše pažnje privukla je svojom trudnoćom. Pjevačica je na dodjeli MTV nagrada otkrila medijima da ona i njen suprug Džej Zi očekuju svoje prvo dijete, a kasnije je objavila da će roditi djevojčicu. Brojni mediji objavili su da pjevačica zapravo i nije trudna, već da nosi vještački stomak, na šta se Bijonse uopšte ne obazire.

Demi Mur i Ešton Kučer

(Ne)očekivani razvod poznatog holivudskog para Demi Mur i Eštona Kučera već mjesecima puni stranice gotovo svih svjetskih časopisa. Demi je poslije šest godina braka podnijela zahtjev za razvod, a razlog je to što je petnaestak godina mlađi Ešton prevario sa mladom Sarom Leal i to na šestu godišnjicu braka.

Ema Votson

Mlada britanska glumica Ema Votson pokazala je nevjerovatnu transformaciju od djevojčice neobuzdane kose do prave vamp dame u kreacijama visoke mode, čime je oduševila ne samo fanove već i modne kritičare. Istančanim modnim ukusom dala je pravu lekciju starijim i poznatijim koleginicama, a s pravom je smatraju novom modnom ikonom. U 2011. godini održana je i premijera posljednjeg dijela kultnog filmskog serijala "Hari Poter", koji joj je obilježio život.

Kim Kardašijan

Starleta i rijaliti zvijezda Kim Kardašijan imala je i više nego burnu godinu u kojoj se, između ostalog, udala za košarkaša Krisa Hemfriza, a poslije svega sedamdesetak dana i razvela. Kim je uspjela da samo od vjenčanja zaradi desetak miliona dolara, a novac se cijele godine slijevao na njene račune.

Lindzi Lohan

Najproblematičnija mlada holivudska zvijezda glumica Lindzi Lohan pokazala je uprkos brojnim problemima koje je imala da je neuništiva i da je i dalje miljenica Holivuda. Iako je 2011. obilježila uglavnom skandalima, kao što je izbacivanje sa žurki, izgleda da je odlučila da se promijeni, pa je uspjela da izbjegne zatvorsku kaznu zbog krađe, a na posljednjem saslušanju sudija je čak i pohvalio. Lindzi se našla i na naslovnici "Plejboja" u nikad boljem izdanju.

 

Britni Spirs

Pop princeza Britni Spirs se poslije ko zna kojeg sunovrata ponovo vratila na pravi put. Vratila je atraktivni izgled po kojem je nekad bila prepoznatljiva, a održala je dugoočekivanu evropsku turneju, koja je bila veoma uspješna. Krajem godine vjerila sa sa svojim bivšim menadžerom Džejsonom Trevikom.

Harper Seven Bekam

Harper Seven Bekam, kćerka fudbalera Dejvida Bekama i pjevačice i modne dizajnerke Viktorije Bekam, bez ikakve sumnje je bila najpopularnije dijete na svijetu 2011. Mezimica Bekamovih je od svog rođenja u julu 2011. na meti fotoreportera, a mama Viktorija je nosi gdje god da krene. Harper je uvijek savršeno obučena, a već je posjetila Njujork i London.

Keti Peri

Britanska pop pjevačica Keti Peri uspjela je da i u 2011. godini ostane u vrhu svjetske muzičke scene, pozajmi glas Štrumpfeti u filmu "Štrumpfovi", promoviše novi parfem i uvijek iznenadi i oduševi svojim neobičnim kreacijama i novom bojom kose. Osim toga na svim prestižnijim dodjelama muzičkih nagrada uspjela je da osvoji poneku.

Čarli Šin

Teško je i pobrojati sve skandale koje je glumac Čarli Šin napravio u 2011. godini, a svi su obavezno uključivali alkohol, drogu i žene. Izgubio je i ulogu u seriji "Dva i po muškarca" zahvaljujući kojoj je bio najplaćeniji glumac Holivuda. Ipak, da mu se sve oprašta pokazalo je to da je samo nekoliko dana kasnije dobio glavnu ulogu u novoj seriji. A da ima i gorih, vidjelo se kada mu je dodijeljeno starateljstvo nad djecom, jer je njegova bivša supruga Bruk Miler završila u zatvoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana