Slavne ljepotice bez šminke

Agencije
Slavne ljepotice bez šminke

Slavne ljepotice uzele su stvar u svoje ruke i na "Instagramu" često objavljuju fotografije bez šminke, pa fanovi više ne moraju da željno iščekuju paparaco snimke. Svoj svakodnevni izgled, bez pudera i maskare, popularne glumice, pjevačice, manekenke predstavljaju same, utrkujući se ko će više da se izreklamira.

Fotografije zanosnih ljepotica bez dekorativne kozmetike postale su jedan od novih internet trendova. Mnogi smatraju da slavnim damama ponekad nedostaje dokaz o tome kako su samo obične žene od krvi i mesa, pa žele da se "pohvale" da izgledaju baš poput svih žena. Često se fotografišu ujutro kada ustanu iz kreveta.

"Site Hollywood Gossip " napravio je seriju fotografija u kojoj je uporedio pjevačice i glumice sa šminkom i bez nje, kako bi pokazao koliko su "čudotvorne mazalice" u stanju da promijene nečiji izgled. Na ovoj listi su se, između ostalih, našle i Kim Kardašijan, Rijana, Bijonse, Britni Spirs i Ledi Gaga. Njima su se pridružile i Demi Lovato, Hajdi Klum, Keri Vošington, Skarlet Johanson...

Stilisti često komentarišu kako jaka šminka koju koriste slavne osobe dodatno utiče na brže starenje, a poznato je da neke od njih za nastupe stavljaju 24 nijanse pudera kako bi izgledale savršeno.

Iako je većina zvijezda neprepoznatljiva ako se ne našminka, postoje i prirodne ljepotice poput Rijane ili Kim, na kojima se ne vidi razlika prije i poslije tretmana. Nažalost, fotošop je postao krojač savršenih žena, koje su rijetko tako zanosne u stvarnosti. Puderi, korektori, sjajevi... zaista čine čuda. U ovim snimcima mogu da uživaju fanovi, ali i svi koji vole da se naslađuju "običnim" izgledom slavnih. Primjetno je da su neke "ljepotice" blijede, nemaju obrve, imaju velike podočnjake...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana