Slavne glumice otkrivaju tajne svoje ljepote

Agencije
Slavne glumice otkrivaju tajne svoje ljepote

Holivudske glumice plijene ljepotom. Osim redovne njege pročitajte šta još one praktikuju kako bi izgledale svježe i glamurozno, naravno bez botoksa i hirurških intervencija.

1. Prirodni proizvodi za ljepotu

Šminkerka poznate australijske glumice Kejt Blančet je otkrila da Kejt koristi isključivo blagu i potpuno prirodnu šminku. S godinama se koža suši, stoga podloga mora biti hidratantna i kremasta. "Za mladalački izgled kože i minimalno presijavanje, stavljam vrlo malo pudera u prahu koji poslije pokupim vaticom. Previše pudera se uvuče u tanane linije na koži i žena tada izgleda starije", rekla je Doti.

2 Ishrana

Svi znamo koliko je ishrana bitna i koliko igra važnu ulogu. Holivudska glumica Dženifer Aniston tvrdi ja se tajna krije u unošenju što manje obrađene hrane."Umjesto da pojedete konzervirani ananas pojedite krišku svježeg ananasa. Isto važi i za druge proizvode", poručila je glumica koja je dodala da je matični mliječ odličan za njegu kose i kože.

3. Frizura

Uprkos mišljenju da žene čim pređu određene godine ne bi trebalo da nose dugu kosu, latino diva Dženifer Lopez tvrdi suprotno. "S godinama je bitno da se zadrži mekoća, odnosno da kosa bude njegovana. Bitno je i da vam frizura lijepo stoji, sve ostalo je manje važno", poručila je Dženifer.

4. Piling

Dobri geni su od pomoći, ali sasvim sigurno pomaže i piling. Koristite ga tri puta nedjeljno savet je kozmetičarke, Barbare, koja njeguje glumicu Sandru Bulok.

5. Trening

Već i ptice na grani znaju koliko je fizička spremnost bitna za opšte zdravlje. Tri puta nedjeljno je sasvim dovoljno da održite kondiciju i pospješite svoj imunitet.

6. Detoksikacija

Zvijezde se kunu u voćne sokove. Glumica Salma Hajk je otkrila da prije svakog važnijeg pojavljivanja na crvenom tepihu praktikuje trodnevnu dijetu voćnim sokovima – pije ih šest na dan, i ukupno unese 1.200 kalorija. Recept za njen omiljeni sok glasi: dvije šargarepe, jedna jabuka, pola manje cvekle i četvrtina limuna.

7. San

San je ključna stvar za mladalački izgled jer jednostavno nećete izgledati dobro ako ste stalno neispavani. Poznata glumica Hale Beri je poručila da spava osam sati jer zna da tijelo mora da se regeneriše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana