Slavne dame uživaju u praznicima

Agencije
Slavne dame uživaju u praznicima

I poznate dame se raduju praznicima. Neke od njih praznike provode sa prijateljima, neke šetaju gradom i zasmijavaju prolaznike, a neke su odlučile da praznike provedu sa najbližima.

Model i glumica Alesandra Ambrosio odlučila je da praznične dane provede sa porodicom. Glumica Sara Džesika Parker riješila je da raspakuje ukrase od prošle godine i da ih stavi na jelku. Rijaliti zvijezda Kris Džener jednako se raduje praznicima pa je na svom "Instagram" profilu postavila fotografiju svoje okićene jelke.

Jelka pjevačice Maraje Keri, koja je ovih dana stalno raspjevana i u prazničnom raspoloženju, zaista izgleda besprijekorno i njene pratioce na "Instagramu" je ostavila bez daha. Glumica Kejti Holms je napravila kreativni nered po stolu pripremajući se za predstojeće praznične dane.

Pjevačica Keti Peri u svom fazonu pravi lude fotografije i zasmijava prolaznike. Modna dizajnerka Viktorija Bekam je na "Instagramu" objavila crtež svoje kćerke i napisala da se mala Harper veoma raduje praznicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana