Slavne dame od skandala

Agencije
Slavne dame od skandala

U moru slavnih ljepotica nekoliko lica se izdvaja po lošoj reputaciji koja ih je dugo pratila, pa ih zovu dame od skandala. Saobraćajke, porodično nasilje, narkotici i loš izbor partnera bile su njihova "idealna" kombinacija koja im je donijela titulu "nevaljala".

Lindzi Lohan je počela da glumi sa tri godine u reklami. Nizala je uspjehe i novac, a onda je krenuo sunovrat. Sa 18 godina kolima je na parkingu povrijedila dvoje ljudi, sa 20 se predozirala kokainom i analgeticima, preotela je momka Paris Hilton - sina grčkog milijardera Stavrosa Nirčosa. Godine 2007. prijavila se na odvikavanje, ali je odmah po izlasku uhvaćena da šmrče kokain, a zatim i da vozi pijana i drogirana. Ponovo je otišla na liječenje i dobila 90 dana zatvora. U zatvoru je provela 13 dana. Bivši tjelohranitelj tužio je zbog dugova, a prijateljica za krađu kaputa. Danas se bavi dobrotvornim radom u arapskim zemljama i proučava islam.

Pjevačica Britni Spirs je 2007. doživjela apsolutnu slavu, ali ne zahvaljujući poslovnim uspjesima nego zbog brojnih ekscesa. Poslije razvoda od Kevina Federlina Britni je potpuno izgubila samokontrolu. Krenulo je pijanstvom i drogiranjem u noćnim klubovima. Uslijedili su neurotični ispadi. Napala je paparaca kišobranom, nekoliko puta završila na rehabilitaciji u klinici "Promeses" gdje je dva puta pokušala da se ubije. Šetala je bez gaćica, pred kamerama se obrijala na ćelavo, sud joj je oduzeo starateljstvo nad dvojicom sinova. Danas su stvari drugačije. Nastupa širom svijeta, imala je šou u Las Vegasu i u srećnoj vezi je sa manekenom Samom Asgarijem.

Kejt Mos je jedna od najslavnijih manekenki uprkos burnom životu prepunom droge, alkohola i ludih provoda. Poslije raskida veze sa Džonijem Depom 1998. godine prvi put je završila u klinici za odvikavanje i priznala da se deset godina nije trijeznila. Sa Džefersonom Hakom dobila je 2002. godine kćerku, ali se dvije godine kasnije zaljubila u muzičara Pita Doertija. Od tada je nekoliko puta bila na ivici smrti zbog predoziranja, a 2005. objavljene su fotografije narko-seanse u njegovom studiju. U međuvremenu se malo smirila. Sada je u vezi sa mladim Nikolajem fon Bismarkom.

Naomi Kembel ili Crna Pantera poznata je kao teška osoba sa kratkim fitiljem. Desilo se i da je 1998. godine na filmskom setu asistentkinju uhvatila za vrat, udarila je telefonom po glavi i šakom u rame, nakon čega je uhapšena. A 2000. novoj asistentkinji je prijetila da će je izbaciti iz automobila u pokretu. Ona se liječila od agresivnosti, a 2006. u Njujorku je osuđena zbog napada na policajca, dva napada na svoje asistente i jedan napad na kućnu pomoćnicu. Priznala je krivicu i osuđena je na pet dana rada u javnoj kuhinji. Tu se nije zaustavila - 2008. napala je dvojicu policajaca na londonskom aerodromu "Hitrou".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana