Slavna reperka objavila da je trudna i da se razvodi: Sa svakim završetkom dolazi novi početak (FOTO)

Magazin Novosti
Foto: Agencije

Slavna reperka i televizijska ličnost, Kardi Bi, je objavila da je trudna, a podijelila je vijest nakon objave da je po drugi put podnijela zahtjev za razvod od supruga Ofseta.

Reperka je podijelila vijest na Instagramu u četvrtak, objavljujući fotografije na kojima joj se ističe trudnički stomak u koji ponosno gleda:

- Sa svakim završetkom dolazi novi početak! Tako sam zahvalna što sam podijelila ovu sezonu sa vama, donijeli ste mi više ljubavi, više života i prije svega obnovili moju moć. Podsjetili ste me da mogu da imam sve! Podsjetili ste me da nikada ne moram da biram između života, ljubavi i svoje strasti! Toliko te volim i jedva čekam da budeš svjedok svega što si mi pomogla da postignem, tako je lakše podnositi životne preokrete, preokrete i testove, ali ti, tvoj brat i tvoja sestra ste mi pokazali zašto je vredno toga da prođem - napisala je Kardi u opisu fotografije.

Kardi ima dvoje djece sa sada već bivšim mužem Ofsetom (32) - čije je pravo ime Kiari Cefus.Vest o njenoj posljednjoj trudnoći dolazi nakon navoda ranije ove nedjelje da je podnela zahtjev za razvod od Ofseta. Njeni predstavnici za medije su to i potvrdili za Pipl.

Ovo nije prvi put da pjevačica želi da se razvezde. Prvi zahtjev za razvod je podnijela 2020. godine, a onda isti povukla pruživši braku drugu šansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana