Slavna ljepotica je bila san svakog muškarca, a onda je dotakla samo dno života

Agencije
Slavna ljepotica je bila san svakog muškarca, a onda je dotakla samo dno života

Pamtimo je po ulogama u serijama Dinastija i Melrouz plejs, koje su je vinule među zvijezde, ali i donijele joj brojne životne problem.

Heder Loklir je publici najpoznatija po ulozi Amande u seriji "Melrouz plejs"  za koju je četiri puta zaredom nominovana u kategoriji najbolje glumice za Zlatni globus. Ali glumica je postala ikona ljepote kad je u seriji "Dinastija" tumačila ulogu Semi Džo Karington.

Upravo ta serija, koja je obilježila osamdesete godine prošlog vijeka, vinula je Heder među zvijezde. Pored spomenutih uloga, Heder je vodila i buran ljubavni život. Loklirova se 1986. udala za bubnjara Tomija Lija, da bi se već 1993. godine rastala od njega. Samo godinu kasnije opet se udala i to za gitaristu Ričija Samboru.

Par je dobio ćerku Avu, ali ni taj brak nije izdržao. Heder je podnijela zahtjev za razvod 2006. godine, da bi godinu kasnije objavila da je u vezi s Džekom Vagnerom, kolegom iz serije "Melrouz plejs".

Vjerovatno pod pritiskom svega, 2008. godine policija je uhapsila glumicu, jer je vozila pod uticajem opijata, da bi se na kraju ispostavilo da je riječ bila o tabletama za liječenje depresije i anksioznosti.

Te iste godine, samo nekoliko mjeseci ranije, policija je primila poziv od anonimne osobe koja je tvrdila da je glumica pokušala da počini samoubistvo. Hitne službe su tada intervenisale, a njen portparol je poziv okarakterisao kao lažan. Ali iste te godine glumica se prijavila u kliniku za liječenje anksioznosti i depresije u Arizoni, a tu informaciju njen agent je tada potvrdio. Na liječenju je provela mjesec dana.

Glavna tema svih medija bila je i 2012. godine nakon što je završila u bolnici zbog konzumacije alkohola i tableta, međutim nakon ljekarske intervencije ustanovljeno je da je van životne opasnosti. Posljednje uloge koje je imala bile su u seriji "Hot in Clevelan" i "Franklin & Bash" 2013. godine i u filmu "Mrak film 5".

Uprkos svim nevoljama, Heder i danas pažnju plijeni svojim mladalačkim izgledom, a kako strani mediji pišu, za to su zaslužne brojne plastične operacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana