Slavica napravila žurku sa unukama

Agencije
Slavica napravila žurku sa unukama

Bivša supruga prvog čovjeka "formule 1" Slavica Eklston proslavila je 57. rođendan sa kćerkama i unukama u kineskom restoranu u centru Londona.

One su se odlično zabavljale, a fotografije sa proslave objavila je njena starija kćerka Tamara na svom "Instagram" profilu.

Tamara je bila sa 14-mjesečnom kćerkom Sofijom, dok je Petra došla s dvogodišnjom Lavinijom, a blizanci koje je rodila u aprilu su ostali kod kuće.

Djevojčice je posebno zabavljalo kad su s bakom, koja izgleda bolje nego ikada, duvale svjećicu na mafinu.

Tamara je objavila i fotografiju staru gotovo trideset godina na kojoj su ona i njena majka, uz čestitku: "Srećan rođendan mojoj predivnoj majci, najboljoj mami i najboljoj baki, koja me je naučila sve što treba da znam o majčinstvu. Duboko cijenim tvoju nesebičnu ljubav i sada sam, više nego ikada, toliko zahvalna na svemu što si napravila za nas. Nadam se da ću i ja biti tako dobra majka... Volim te puno".

Bivša supruga prvog čovjeka "formule 1" prije je obožavala burne zabave s puno gostiju, a u posljednje vrijeme su joj kćerke i unuke najdraže društvo. I Berni Eklston uvijek ju je, pa čak i poslije razvoda, hvalio da je odlična i odana majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana