Skupi pokloni za poznate mame

Agencije
Skupi pokloni za poznate mame

Poznati očevi svoje ljepše polovine čašćavaju plemenitim metalima i dragim kamenjem, često basnoslovne vrijednosti.


Dženifer Lopez i Mark Antoni

Mark je svojoj tadašnjoj supruzi poklonio dijamantski prsten od 300.000 dolara i, vjerovali ili ne, kolekciju minđuša vrednu cijelih 2,5 miliona dolara!

Minđuše su iz Južne Afrike i imaju ugravirane inicijale njihovih blizanaca, Maksa i Eme.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Rođenje sina Džejmsa, Metju je proslavio tako što je Sari poklonio narukvicu vrijednu svega 6.000 dolara.  

Maraja Keri i Nik Kenon

Nik je svojoj dragoj dao dosta skroman poklon - ogrlicu sa dijamantima i plavim safirima, vrijednu 12.000 dolara, s ugraviranim imenima blizanaca Marokan i Monro.  

Bijonse i Džej z

Trudnoća koja je privukla najviše pažnje posljednjih godina okončana je rođenjem ćerkice Blu Ajvi i ogormnim prstenom sa velikim plavim kamenom, čija vrijednost nije poznata.  

Nikol Kidman i Kit Urban

Nakon rođenja prvog djeteta Sandej, Kit je Nikol poklonio skupocjen "Kartijeov" prsten sa dijamantima, čija cijena nije poznata. Za drugu ćerku Fejt, poklon je bio prsten sa smaragdima i dijamantima vrijedan 120.000 dolara.

Džesika Alba i Keš Voren

Kada je 2011. godine rodila drugo dijete, Džesika je od Keša dobila zlatni prsten sa dijamantima, vrijedan 54.000 dolara.

Kejti Holms i Tom Kruz

Nakon što je Kejti rodila Suri, Tom se otvorio za 18-karatnu "Kartije lav" ogrlicu, čija cijena nikada nije iscurila u javnost.  

Kim Kardašian i Kanje Vest

Nakon što dobili ćerkicu Notvest, Kanje se pošteno "otvorio" poklonivši Kim dijamantski prsten vrijedan okrulo 772.000 dolara! Ukupno, na troškove porođaja, poklone i druge tričarije par je spiskao cijelo milionče.

Dženifer Garner i Ben Aflek

Ben je Dženifer poklonio dijamantski prsten nepoznate vrijednosti nakon rođenja njihove prve ćerke Vajolet. Dženifer je kasnije priznala da je jednom prilikom ispustila prsten koji joj je pao u slivnik supodere, ali da ga je izvukla prije nego što je muž došao kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana