Skinula se Penelope Kruz

Glas Srpske
Skinula se Penelope Kruz

Holivudska glumica španskog porijekla Penelope Kruz pridružila se mnogobrojnim koleginicama i odlučila da doprinese podizanju svijesti o etičkom tretmanu životinja.

Ubijanju životinja da bi od njih bili napravljeni krzneni odjevni predmeti, i lijepa Špankinja je rekla - ne. Penelope se pojavljuje u novoj kampanji organizacije PETA.

Poznato je da je glumica ove sedmice snimila reklamu za potrebe promovisanja prava životinja, ali ona još nije objavljena. Takođe, nije poznato ni to da li se glumica potpuno razgolitila, kako to obično čine žene koje učestvuju u kampanjama PETA.

PETA plakati na kojima je Penelope pojaviće se u svim većim gradovima svijeta, a organizacija je svoje aktivnosti usmjerila i na sedmice mode u Parizu, Milanu i Londonu.

Kruz je jedna od onih slavnih žena koja nikada nije nosila krzno na crvenom tepihu ili bilo gdje.

Penelope je prvi plakat snimljen za PETA objavila na svom "Tviter" profilu, a na njemu pored njene fotografije stoji i poruka: Dajte krznu "hladno rame".

Među ostalim glumicama koje su se uključile u PETA kampanje za zaštitu životinja su i neke od najljepših žena današnjice: Eva Mendes, Šarliz Teron i Elizabeta Kanalis. Prva dama SAD Mišel Obama takođe je rekla da nikada ne bi nosila pravo krzno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana