Skinula sam se gola, ali sam i dalje feministkinja

Agencije
Skinula sam se gola, ali sam i dalje feministkinja

Emili Ratajkovski koja se proslavila pojavljivanjem u spotu za pjesmu „Blurred lines" otkriva da ne smatra sebe manjom feministkinjom zato što se obnažila.

Iako su mnogi spot nazvali seksističkim zbog nekoliko golih djevojaka koje igraju oko obučenih muškaraca, Emili ne misli da je manje feministkinja zbog toga.

"Mislim da možete pokazivati svoju seksualnost, a i dalje biti feministkinja", kaže ona za "Dejli Mejl" – "Seksualnost ženu čini snažnijom, ne uvijek potčinjenijom"

Emili, koja je zapalila svijet i naslovnicom za Sports Illustrated glumila je u filmu "Gone Girl ", gdje glumi ljubavnicu Bena Afleka.

"To je bilo nerealno. Pročitala sam knjigu i ostavila je veliki utisak na mene. Mislim da sam na audiciji imala puno samopouzdanja i da su me upravo zbog toga izabrali", rekla je ona.

Tokom jedne seks scene Emili je morala da pokaže tijelo, ali kaže da su joj režiser Dejvid Finčer i Ben Aflek olakšali posao.

"Ben se prema meni ponio kao prijatelj, pa sam se lijepo osjećala. Što je najgore nemate baš vremena da se opterećujete time", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana