Skidala se u trilogiji “50 nijansi sive”, od tad više ništa ne skriva

G.S.
Skidala se u trilogiji “50 nijansi sive”, od tad više ništa ne skriva

Glumica je u Veneciji prošetala crvenim tepihom u dugoj srebrnoj haljini modne kuće “Gucci”, koja je otkrivala njeno poprsje i pozadinu

Dakota Džonson, koja će za manje od mjesec dana napuniti 32. godine, u Veneciji je promovisala film “The Lost Daughter” a za crveni tepih izabrala haljinu za koju nije bio potreban grudnjak pa su se njene grudi i više nego nazirale u njoj, a njena pozadina bila upadljiva.

Dakota je tako skrenula pažnju na sebe na crvenom tepihu i ostala verna stilu iz trilogije “50 nijansi sive” koja ju je proslavila.

Prethodno, ove godine, skrenula je pažnju i intervjuom koji je dala u emisiji koleginice Dru Barimur, u kojem je priznala da se od svoje 14. godine bori sa depresijom, te da već godinama ide kod prihoterapeuta.

“Kod psihoterapeuta ću ići sigurno do kraja života. Moraću, ali to je dobro jer zapravo nikad ne prestajemo da učimo kako da budemo ljudi. Meni psihoterapija zaista pomaže i zahvalna sam na tome. Srećna sam i što me okružuju ljudi koji me potstiču da govorim o svojim problemima i da se otvorim”, ispričala je.

Dakota je takođe rekla da je prethodni period tokom karantina bio izazovan za nju, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da je očigledno sa radošću dočekala Festival u Veneciji i rešila da zasija u slobodi i povratku crvenom tepihu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana